Annons:
Etikettträffar
Läst 48 ggr
Draknästets_Reptiler
2022-05-10, 13:29

Crusingsäsongen 2022

Under 2 års tid har alla träffar och crusingar varit inställda. Nu detta år 2022 kan vi äntligen återigen glädjas åt bilträffarna och och crusingarna.

Tyvärr så har en del av de mindre bilklubbarna försvunnit under Pandemin, men vi hoppas på att de återigen skall kunna starta upp igen .

Vår bilkubb har den första bilträffen med crusing på kvällen den 4 Juni. Då är det Street Meet som Street Rulers Sundsvall anordnar.

Timrå Hillbillies som har hållit i Startskottet i alla år, är en av bilklubbarna som nu har försvunnit. Så hur det blir med den i år, det vet vi inte. Har inte hittat någon information om detta.

Skriv gärnma och berätta vilka träffar du har besökt eller planerar att besöka under denna säsongen. Lägg gärna upp bilder också, om du tar några 🙂

Mvh./ Draken

VENI VIDI VICI

  • Redigerat 2022-05-10, 13:44 av Draknästets_Reptiler
Annons:
Draknästets_Reptiler
2022-05-15, 15:56
#1

Det blev spontancruising i Timrå Lördagnen den 14/5. Det var en hel del bilar ute, men tyvärr så blir det lite rörigt med stopp i trafiken på en Crusing som inte är anordnat av klubbarna.

Mvh./ Draken

VENI VIDI VICI

Pyttelite
2022-06-05, 10:38
#2

För en del är sommar lika med krom, högblank lack och mustiga V 8:or. Pandemin blev en bromskloss, men den här helgen var det åter ”Street Meet” i Sundsvall. Det var många besökare på plats på Ungdomsfältet vid södra hamnen i Sundsvall där runt 150 bilar ställts upp för beundran och beskådan.

Läs mer här:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/efter-pandemin-street-meet-tillbaka-i-sundsvall


Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.


För en del är sommar lika med krom, högblank lack och mustiga V 8:or.  Pandemin blev en bromskloss, men den här helgen var det åter ”Street Meet” i Sundsvall.
Draknästets_Reptiler
2022-06-07, 11:16
#3

#2: Vi brukar ansöka om tillåtelse att ha crusingen , det finns en bestämt crusingsträcka som har varit den samma i många år. Men i år var halva crusingsträckan uppgrävt pga vägarbeten, så vi vågade inte ta ut bilarna på den sträckan.

Istället blev det spontancrusing på stan.
Det var fullt av bilar i princip överallt.

Mvh./ Draken

VENI VIDI VICI

Upp till toppen
Annons: